Voorstelling Rupsje Nooitgenoeg
5 maart 2015

Op donderdag 5 maart hebben de kleuters mogen genieten van de voorstelling 'Rupsje Nooitgenoeg' opgevoerd door het poppentheater 'het @penstaartje'. De voorstelling 'Rupsje Nooitgenoeg' is gebaseerd op het alom bekende en meest geliefde boek van Eric Carle.

Om in de stemming te komen, werd er voorafgaand aan de voorstelling volop gezongen en gedanst.

Rupsje Nooitgenoeg heeft altijd honger. Hij eet maar door. Als alle blaadjes op zijn, begint hij aan het fruit en aan taart, worst, chocolade en snoep. Dit gebeurde met veel gesmak, waardoor de kinderen het uitgierde van het lachen.

Elke dag van de week wordt hij een beetje dikker, totdat hij verschrikkelijke buikpijn krijgt. Hij bouwt een cocon om zich heen.

Tot op een dag... hij er weer uit komt als een prachtige vlinder! Wat zorgde voor verwondering bij de kinderen!!

De kinderen hebben volop van de voorstelling genoten!