Sponsorloop Stichting HoPe 2015
19 maart 2015

Het was donderdagochtend 19 maart. Iedereen was klaar voor de sponsorloop.

Waarom hield de Jorisschool een sponsorloop? Voor de kinderen in Peru, want kinderen in Peru gaan niet naar school en moeten werken dat wil stichting Hope veranderen zodat zij ook naar school kunnen.

En daarvoor gingen de kinderen van de Jorisschool en juf Anja geld inzamelen. Om 9:45 ging de onderbouw van start: groep 1, 2 en 3. Ze liepen heel fanatiek, de kinderen van de bovenbouw moedigden ze aan.

Toen de onderbouw helemaal bezweet klaar was, was het de beurt voor de bovenbouw. Zij gingen ook als een speer.

Naast de sponsorloop was er ook nog een kraampje waar juf Anja achter stond. Zij verkocht allemaal spulletjes gemaakt door de mensen uit Peru: mini alpaca's, Peruaanse gelukspoppetjes, armbandjes, enz.

Het was een sportieve dag en hopelijk hebben we veel geld in gezameld voor Stichting HoPe.
Sanne Meijnen.

Het bedrag wordt tijdens de Paasviering, op donderdag 2 april, bekend gemaakt. Nog even afwachten dus..