1 april min 1 dag
31 maart 2006

(klik op een foto voor een uitvergroting)


En toen viel 1 april 2006 op een zaterdag. Dus geen grappen op school (dachten de meesters en juffen).
Dat hadden ze mooi mis! Op vrijdag 31 maart werd 'gewoon' 1 april gevierd. 1 april - 1 dag, dus.
En dit keer lag het initiatief eens een keer niet bij de leerkrachten!
Hieronder lees en zie je hoe een gewone vrijdag toch behoorlijk rommelig werd:

428 429 430
Groep 7-8 'verdwaald' in het lokaal van groep 4-5. Nog best moeilijk die loco...

431 432 433
Groep 4-5 'verdwaald' in het lokaal van groep 7-8. Makkie die sommen en topo...

Om half negen kwamen de kinderen de school binnen en alsof het de gewoonste zaak van de wereld was zat groep 4-5 in het lokaal van 7-8 en groep 7-8 in de klas van 4-5. Juffrouw Wilma en meester Godfried waren maar heel even van slag. Dus hebben we in 7-8 gewoon geschiedenis en topo gedaan en in 4-5 mochten de kinderen van 7-8 met de loco en proberen het tafeldiploma te halen. Best moeilijk nog…


434 435
Een tweeling ontmaskerd

Wie is wie?

Vrijdag 31 maart hebben wij een 1 april grap uitgehaald en juf Wilma en juf Christine in de maling genomen met een tweeling grap en een goeie!
Wij zijn van klassen verwisseld en dat hadden ze niet gemerkt want we zijn een tweeling. De juffen zeiden dat ze ons goed uit elkaar konden houden, maar.......dat bleek niet zo te zijn.
De schoolfotograaf kwam foto''s nemen en als wij op de foto moesten,dan gingen we zogenaamd naar de w.c.en op de w.c gingen we elkaars schoenen verwisselen. Ik , Stef, had een puntje op de neus en Tim niet. En toen hadden we een bruine en een roze stift meegenomen en met die stiften hebben we bij Tim een pukkeltje getekend en bij Stef het pukkeltje weggekleurd. Alle kinderen wisten het, en ze hebben het niet verklapt.
We hebben elkaars werkjes gemaakt.Totdat vanmiddag Tim alleen op de foto moest en terug kwam in de groep van Juf Wilma en vroeg waar hij zo laat vandaan kwam. Tim zei van de wc.
Toen pas kwam ze erachter en zei : Jij bent niet Stef maar Tim !!!!!!!! En toen moest de hele school heel hard lachen.

Stef en Tim (of Tim en Stef?!)

Wilt u foto's bijbestellen? Klik dan hier