Voorbereidingen en Eerste Heilige Communie 2004
25 april 2004

(klik op een foto voor een uitvergroting)

Naar de molen, woensdag 24 maart

We gingen naar de molen. We gingen met auto,s naar de molen. Toen we er waren ging juf ergens naar toe om tevragen of het mag.
Het mog en als eerste gingen we naar boven. Daar wert uit gelegt wat ze alemal hebben toen gingen we weer een trap op Daar wert weer wat verteld ik weet niet weer wat toen gingen we weer een trap op.
Dat was 10 meter hoog daar waren de molen stenen daar vertelde de molenaar ook iets over toen gingen we helemaal naar beneden daar wert ook weer wat verelt toen gingen we naar de school.

Stijn Doppen

Broodbakken, vrijdag 26 maart

Vandaag kwam Geri in groep4 brood maken. Iedereen wou kijken hoe het ging. Ze hat naturlijk de broodmasienen mee genomen en toen gingn de egedijenten er in toen ging ze de emmer in de broodmasienen doen toen moes hij kneden en baken en het was heel leuk en we mogten een stukje en het was lekker.

bas van den berg

Het communiefeest, zondag 25 april

We kwamen in de kerk.
en de papas en mamas zongen een lietje.
en de pastor zei wat en toen moesten we een lietje zingen en toen moesten we wat zeggen en ik moest zeggen dit is de j de van jezus jezus laat ons nooit alleen.
en het latste moesten we zingen ik ben van daag daag daag zo kinderlelk blij. en toen kreeggen we een kaars en een roos en mogten we naar huis.

nancy dank baar.

Mijn communiefeest zondag 25 april. Ik heb vaders en moeders horen zingen en ik heb een hostie gehad. dat was gezeget daarna hebben we gezongen.
En toen kwam er een gebed met bortjes daar kwam op te staan rond jezus. En Jessie had onze vader gezongen dat vont ik knap. En op het laatste hebben we het slot liet gezongen.
Dat was leuk ik mog met jessie de kerk uit lopen dat vond ik leuk. Toen heb ik van de pastor een kaars gekregen met een kaart.

Josephine Grevers.

Zondag 25 april was de eerste communie.
We kregen onze doopkaarsen.
Toen liepen wij naar voren en de papa's en de mama's gingen zingen een mooi lied vond ik.
Toen moesten ik Danique Bo en Joren iets voor lezen. Toen we dat hadden gedaan gingen wij een lied zingen.
Dat lied heet Wees welkom allemaal.

Femke Tenten.

De hele klas deed de Eerste Communie. Behalve:Madison en Tim en Stef en Isabel en Cheryl. Ik ging om half 11 naar de kerk. Om 11 uur beginnen we. Achter de kerk was ook een deur. Als je die kant op gaat,en dan helemaal naar rechts gaat,dan kom je in een zaal. Daar kregen we onze doopkaars. Daar na gingen we naar de voorkant van de kerk om een foto te maken. Toen gingen we weer terug naar de zaal. En we gingen weer naar de voorkant.
Maar wael met de doopkaars,natuurlijk. Toen we in de kerk waren stoken we de doopkaarsen aan. Toen we gingen lopen met de doopkaasr in de hand,gingen de vaders en de moeders een liedje zingen. We zetten de doopkaars op een standaard. Toen begon de Eerste Communie.
Na de Eerste Communie gingen we thuis verder feest vieren. En weet je hoeveel geld ik had? Nou dan zal ik het je vertellen. Ik had:205 euro gehad.Maar er ging:31 euro af. Toen had ik nog maar 74 euro. Maar gelukkig krijg ik die 31 euro nog terug.En ik had heel veel snoep gekregen. En in de kerk mog ik :Onze Vader in de hemel,voor zingen. En het ging heel goed,joh!

Jessie Kemperman.