Groep 3 demonstratieles Boogie Woogie
15 april 2005

(klik op een foto voor een uitvergroting)

Op vrijdag 15 april kregen de kinderen van groep 3 een voorbeeld van een muziekles van de muziekschool "Boogie Woogie". Juffrouw Dorine van der Houwen, afdeling AMV, leerde ons allemaal verschillende dingen over muziek.

254

In de les stonden spoken centraal. De kinderen leerden het liedje 'fluister fluister'. Het was een spannend liedje, maar gelukkig liep het goed af! Ook hebben we naar griezelige muziek geluisterd en er zelf een spannend verhaal bij bedacht. Omdat we niet bang zijn voor spoken hebben we zelfs met de spoken gedanst.

255 256

Bij taal is het zo dat je iets vertelt met letters, bij rekenen met getallen. Bij muziek gebruik je noten om iets op te kunnen schrijven. We waren voor even een echte componist en hebben zelf een liedje gemaakt met muzieknoten.

257

De kinderen waren helemaal in de griezelige sfeer. Het was dan ook jammer dat de les voorbij was.

Wilt u foto's bijbestellen? Klik dan hier