Annie Boekelder 25 jaar interieurverzorgster
1 september 2003

(klik op een foto voor een uitvergroting)


Op maandag 1 september 2003 was Annie Boekelder 25 jaar werkzaam als interieurverzorgster.
Op deze dag werkt ze precies 25 jaar samen met Lucy en dat al vele jaren op de St-Jorisschool.
Wordt er op andere scholen wel eens gemopperd over stof en smeer, op de St.-Jorisschool hoor die geluiden nooit. Beide dames poetsen en stoffen net zo lang tot 'hun' Joris weer helemaal glimt en van al het vuil en stof verlost is.

Voor het schoolteam en het bestuur reden genoeg het jubileum niet ongemerkt te laten voorbij gaan.
Op die maandag komt Annie, samen met Lucy, nietsvermoedend tegen 4 uur naar school.
Maar van poetsen komt verder niets, want meester Hennie heeft voor gebak gezorgd. Ook een bloemetje van het team ontbreekt niet. Het Lima-bestuur, vertegenwoordigd door Els Bussmann en Jos van Lith, laat zich ook niet onbetuigd.

Na het gebak, de koffie en de bloemen gaat Annie weer naar huis.
Maar het feest is nog niet voorbij. Net als vier jaar geleden, bij het jubileum van Lucy, heeft het schoolteam nog wat in petto. Werd Lucy toen 's morgens heel vroeg verrast met een ontbijt, nu hebben de leerkrachten een vier-gangen-diner voor Annie gekookt.

Om klokslag zes uur gaat de bel aan de Vragenderweg. Op de stoep staan een tweetal zwaarbeladen obers (juf Marieke en meester Godfried). Van alles hadden ze bij zich: servies, bestek, tafelkleed, glazen, kaarsen, stemmige muziek en wijn. Begonnen wordt met het aperitief: een cocktail gemaakt door juf Aly. Daarna is het tijd voor de groentensoep van juf Anke. Het hoofdgerecht bestaat uit varkenshaas (juf Wilma) met groente (juf Fien). Als afsluiting een heerlijk toetje (van juf Ellen).

Annie en haar man Bennie hebben zich alles goed laten smaken. Het was heerlijk!