Op school slapen
de lange nacht van 5 juli naar 6 juli 2002

(klik op een foto voor een uitvergroting)

5 juli om 19.00 uur: de aankomst

5 juli om 21.00 uur: barman Wietse in volle actie

5 juli om 22.00 uur: de Harry Potterfilm was soms best een beetje eng...

5 juli om 23.30 uur: de disco

6 juli om 01.00 uur: langzamerhand richting slaapzak

6 juli om 08.30 uur: samen ontbijten en... samen schuifelen!

Willemalexander & Maxima

Onze klas is heel mooi versierd met oranje spullen. Voor de bruiloft van: Willemalexander & Maxima.

Onze school is al helemaal in de stemming. Meester is een heel klein beetje op Maxima. We doen een soort wedstrijd met groep 7-8 en groep 5-6.
We hebben allemaal verschillende dingen mee naar school genomen. Het maakte niet uit wat het was als het maar oranje was. We hebben b.v. een manderijn mee genomen, een oranje sjaal, een oranje hoed, of een oranje speelgoedauto. Van school kla overborden, of een oranje beker, of een oranje bordje,of een oranje hand, of slingers, een oranje pet, oranje posters, plaatjes van Maxima, een vlag van Nederland, een vlag waar Willemalexander & Maxima opstaan, ballonen, op de ramen kroontjes,in de hal hangen vlagetjes, twee grote vlaggen met een kroontje op de punt(die kun je bij zeeman halen), knuffelbeesten, oranje zwembandjes, oranje stiften, een omrand van een videoband, doosje, oranjepruik, oranje bril, oranje toeter(als meester daar langs loopt drukt hij er op), oranje t-shit, oranje strop das, oranje ballen, oranje klompen, oranje spuitbus, oranje wezentje, oranje pizza, eigenlijk te veel om op te noemen. Het ziet er heel gezellig uit.

De €uro

Wij sparen alle buitenlandse euro's. Als u een buitenlandse euro heeft dan kunt u de euro hier heen brengen als u wilt. Dan krijgt u het in Nederlanse euro's terug. Dan kunt u hem brengen naar: groep5-6.
Wij hebben zelf onze klas dan een landkaart gemaakt van alle landen wie er mee doen. Als u nog een buitenlandse euro heeft lever hem dan alsjeblieft bij ons in dan zijn we u hartelijk dankbaar. Alstublieft lever hem dan bij ons in. Mischien heeft u die niet in de portomone zitten maar hebt u kennes die b.v. in Ierland woont of ergen anders wilt u dan alsjeblieft vragen of die een buitenlanse euro wilt ruilen voor een Nederlandse euro.

De landen die mee doen zijn: Portugal, Spanje, Frankrijk, Italie, Oosterijk, Ierland, Belgie, Duitsland, Finland, Griekenland, Luxenburg, en Nederland. Dit waren alle landen wie er mee doen. Daar komt een woord uit dat is: dingflofbibs. We sparen het liefst 1 Euro.
We hebben al een 1 euro van: Nederland (op 1 januari), Duitsland (op 7 januari), Spanje (op 21 januari), Italie (op 24 januari), en Frankrijk (op 25 januari). De hele klas vind het leuk om te sparen.

Van Bo (groep 5) en Anouk (groep 6)