Kerstmis
december 2003

(klik op een foto voor een uitvergroting)

Op dinsdag 16 december kwam iedereen 's middags met groen, kerstbakjes en snoeischaren op school. Geholpen door een heleboel ouders en leerkrachten werden de fraaiste kerstcreaties in elkaar geknutseld.

49 50 51

De kerstviering hielden we dit jaar op school Ún in de kerk. Op 18 december om vijf uur 's middags kwamen alle kinderen samen vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa's, oma's, ooms, tantes en wie verder maar mee wilde, naar de kerk.
Daar werd het verhaal van de tien kaarsjes verteld en hadden alle groepen een liedje, een versje of een toneelstukje ingestudeerd. Er werd tussendoor ook nog intrumentale muziek gemaakt.

52 53 54 55 56 57 58 59 60

Na de viering in de kerk gingen de kinderen, samen met de meesters en juffen, naar school. Daar werd in elke klas met de eigen groep van een heerlijke kerstmaaltijd genoten.
Voor we het wisten was het zeven uur en werd iedereen weer door de ouders opgehaald.

Wilt u foto's bijbestellen? Klik dan hier