Laatste schooldag
2 juli 2004

(klik op een foto voor een uitvergroting)

Het eind van het schooljaar staat niet alleen in het teken van het begin van de vakantie, maar ook van afscheid.
Groep 8 verliet de St.-Joris. Ze deden dat met een musical, opgevoerd met groep 7 voor de ouders en de rest van de school.

134 135

Een dag later kwam groep 8 voor het laatst op school om de voetbalwedstrijd tussen Nederland-Portugal samen te bekijken. De uitslag (1-2) kon de pret niet drukken. De cola en chips maakten veel goed... Daarna was het donker genoeg voor verstoppertje door de school. Stikdonker, want alleen de 'zoekers' hadden een zaklamp. De verstopplekjes werden steeds beter: kijk maar eens naar Maureen en JoŠn, opgevouwen onder de watertafel in de kleuterklas.

136 137 138 139

De volgende dag gingen we nog 'even' door met het afscheid nemen: een paar kinderen gingen naar een andere school, en juffrouw Ellen en juffrouw Magda waren voor het laatst op school.

140 141 142 143

144

Om 11.15 uur was iedereen uitgenodigd om samen het schooljaar 2003-2004 af te sluiten. Veel ouders kwamen een kopje koffie drinken op de goede afloop...

145