Op school slapen

Groep 5-6 (en de meester) in nachtkostuum

Groep 5-6 ging vrijdag 30 juni 2000 op school slapen.
Dat was heel gezellig. Luister maar: Eerst deden wij (Sanne en Anneke met Monique) een toneelstuk.
Het ging over sterrekijken. Sommige dingen gingen fout maar daardoor was het juist leuker.

Daarna gingen we playbacken. Er kwamen veel verschillende liedjes. Eerst kwamen Timo en Niels met het liedje Oerendhard. Daarna kwamen Suzan, Dieuwke en Jessie met het liedje Stronger. Daarna kwamen wij met de liedjes Lucky en Wat u see as wat u get. En als laatste kwamen Anne en Monique met de liedjes met de liedjes Kiss en Mama mia. Het waren hele leuke en geweldige optredens.
Na de playbackshow gingen we 2 afleveringen van Floris kijken ze waren heel erg leuk.

Daarna gingen we GRIEZELEN in de kelder met het verhaal de taart, van de Grizelbus 1. Het was echt helemaal geen eng verhaal er werden alleen maar vingers afgesneden en op de taart gezet. Daarna trakteerde de meester op kleine taartjes wie hij van Dieuwke had gekregen. Daarna zouden we spelletjes gaan doen maar de tijd was een beetje heel erg uit gelopen en gingen we over naar de Disco. Er waren veel knipperlichten en er was ook een paarse lamp. En we hebben dan ook fijn gedanst.

De diskjockeys zagen er best eng uit bij het blacklight

Daarna gingen we sterrekijken je kon echter niets zien door de telescoop. Daarna gingen we verstoppertje doen. Lisanne en Niels waren de zoekers. Veel kinderen waren er snel bij. Maar er moesten ook kinderen uitzichzelf komen daar hoorden wij ook bij. Verstoppertje was ook best wel eng want alle lampen in de school gingen uit en de zoekers moesten je met een zaklamp zoeken.

Daarna deden we onze pyama aan en gingen we in onze pyama op de foto. Daarna gingen we slapen.

Om half twee sliep (bijna) iedereen...

De volgende morgen
Eerst gingen de meeste zich aankleden en ruimde slaapzakken en spul op. Daarna gingen we met zijn alle gezamelijk eten. Na het eten kwamen de meeste vaders en moeders al en werden we opgehaalt.

Groetjes

Anneke Ikink
Sanne Tenten

Samen ontbijten in de hal