St.-Jorisschool 4e School Sterren Cup
15 mei 2002

Op 12 december had het team van de St. Jorisschool het toernooi om de School Sterren Cup straatvoetbal gewonnen.
Zij waren daarom uitgenodigd om op 15 mei deel te nemen aan de finaledag. Dit alles was georganiseerd door "De Graafschap" en de finales werden dan ook gespeeld op de parkeerplaats van het stadion De Vijverberg. De gehele selectie van De Graafschap was aanwezig en ieder team kreeg een speler van De Graafschap als leider aangewezen.
Het team van de St. Jorisschool bestond uit: Niek Giesen, Ian Haverkort, Sven Jurjus, Remco van Leeuwen, Rogier Power, en Dennis Tenten. Wij kregen Jan Vreeman als leider toegewezen en natuurlijk juffrouw Kristel en de vaders van Sven en Remco.
De eerste wedstrijd werd verloren met 2-3. Daarna volgden drie gewonnen wedstrijden. We kwamen in de kwartfinale en wonnen die uiteindelijk na verlenging en 2 keer 3 penalty's. Na deze spannende wedstrijd moest gelijk de halve finale gespeeld worden en verloren we deze met 1-2. Gelijk hierna moest gespeeld worden om de 3e of 4e plaats. Het een beetje te veel van het goede, 3 wedstrijden achter elkaar. De jongens waren helemaal kapot en werden 4e.
Het was een zeer geslaagde middag met heel veel supporters en ouders. Allemaal hartstikke bedankt.