Het duurde even, maar gelukkig knalden de carnavalskrakers uiteindelijk uit de speakers. De kinderen met hun mooiste outfits kwamen druppelsgewijs het schoolplein op. De ene outfit was nog prachtiger en origineler dan de ander. Er was duidelijk veel aandacht aan besteed.

01

Revi en Demi zagen er prachtig uit en wonnen een prijs voor hun prachtige outfit.
Ook in de bovenbouw hadden de kinderen prachtige creaties aan. We zagen veel originele en zelf-geknutselde carnavalskostuums. Een goed voorbeeld waren de twee barbiepoppen Pien en Evi.
Mijntje, Lu Ju, Lynn, Lynn en Pleun kwamen zó uit Duckstad gewandeld.
Ook zij wonnen een mooie en lekkere prijs.

02 03 04 05 06 07 08

In de Ridderzaal was de spanning gelijk te voelen. Er werd gedanst, geplaybackt, toneel gespeeld en moppen getapt. Tussendoor gingen bij iedereen de voetjes van de vloer!

De jury, juf Marga en Eskimo Joyce, wisten niet wat ze zagen: wat een enorm talent!
De keuze was dus ook moeilijk te maken. Maar de winnaars van de onderbouw zijn: Luna, Roos, Viva, Lauren en Nikki als K5 met het liedje Love Boat Baby.
En de winnaar van de bovenbouw was Quinty met haar handpop Kevin. Zij hebben de zaal laten gieren van het lachen met hun moppentap-act.

Alaaf!

09 10 11 12  1413 14 15 16 17 18 19 20 21