Wij mochten 5 december bij sinterklaas op bezoek komen.

We hadden een heleboel vragen voor de sint. Want hoe kon het dat sinterklaas de vorige dag nog opgesloten zat op het schip en nu toch bij ons op school kon zijn? Hij was door zielepiet opgesloten en zou terug varen met de zielepiet naar haar moeder in Spanje.

Toen sinterklaas alle vragen beantwoord had, begonnen de optredens.

Sofie, Suus K., Marit dansten de welkomstdans voor de sint. De pieten hebben ook meegedanst, zonder dat ze het lied kenden, knap he!

Toen kwam er een kunstje van Sep, Twan en Vycho en een mop waar de sint erg om moest lachen.

Daarna kwam er nog een spaanse dans van Luna, Nikki, Demi en Nohr. Ook nu dansten kapperspiet en fietspiet weer mee. Toen  waren ze wel erg moe. Opeens waren we fietspiet kwijt. Grote paniek! Na lang zoeken hebben we hem achter de gordijnen terug gevonden. Hij was in slaap gevallen.

Het laatste optreden werd verzorgd door Bart, Lauren, Roos en Suus B. Zij hebben ook een kunstje laten zien en een mop  verteld.

En toen………. kwamen de cadeautjes. Twee grote zakken vol! Snel naar de klas en kijken wat sint dit jaar weer voor ons had meegenomen.

Even later werd er hard op onze deur gebonkt. Zwarte piet met nog een zak en ook deze was voor ons. Ongelofelijk, 3 zakken vol met cadeautjes. Dan zijn we vast en zeker het afgelopen jaar erg lief geweest!

Groetjes van groep 4

De foto's van de Sin op School:

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Twitter!