6 maart 2018

De vastenperiode tot aan Pasen is al weer begonnen.
Een van de onderdelen van de vasten is dat we aandacht hebben voor en hulp geven aan anderen.
Dit jaar hebben we gekozen om een sponsorloop te houden voor de Stichting Care4Tina.

Vastenaktie2018 01

Stichting Care4Tina is een onafhankelijke organisatie die medische hulpverleent aan weeskinderen met schisis in China.
De behandelingen en operaties zijn van groot belang voor kinderen. Een operatie op jonge leeftijd kan een levenslange handicap voorkomen. Met de steun van Stichting Care4Tina kunnen deze kinderen worden geopereerd.
Gedurende twee weken worden door een vrijwillig medisch team belangeloos kinderen in China geopereerd aan een schisis.
De eerstvolgende missie vindt plaats van 14 april tot en met 28 april.
Dinsdag 6 maart waren Elise en Tineke van Stichting Care4Tina bij ons op school om te vertellen over hun werk.
Zij lieten o.a. foto’s zien van kinderen met schisis voor en na de operatie.

Vastenaktie2018 02

De sponsorloop zal gehouden worden op vrijdag 23 maart.

Twitter!