1 maart 2019

Nadat we de polonaise hadden gelopen werd het feestje binnen doorgezet.Carnaval

Op vrijdag 1 maart stond het op de Jorisschool in het teken van de Vossenjacht en Joris Got Talent. Helaas regende het deze ochtend continu, maar dat mocht gelukkig de pret niet drukken. De leerlingen van groep 8 hebben hun rol als vos goed vervuld. De vossen hadden leuke opdrachten bedacht, zoals een liedje zingen, met balletjes gooien, rekenopdrachten, iets zoeken, geluiden maken, huppelen, enzovoort. Na deze opdrachten kregen ze een puzzelstuk. Al deze puzzelstukken moesten de groepjes aan het eind van de Vossenjacht aan elkaar plakken. De groepen die niet bezig waren met de Vossenjacht hebben in de klassen volop gedanst, gezongen, toneelstukjes opgevoerd. Wat hebben we toch ontzettend veel talenten op de Jorisschool!

Het was ontzettend fijn dat we op zoveel hulpouders konden rekenen. Samen met de hulpouders en de OR hebben we er een feestelijke ochtend van kunnen maken, bedankt!!

Alaaf!

t een afvaardiging va