17 december 2015

's Morgens vanaf 8.30 was er een en al bedrijvigheid op school. In de hal hadden ouders een werkplek ingericht om tussen 500 en 600 potjes te versieren met de kinderen van alle groepen. Een geweldig leuke activiteit, waarbij de oudere kinderen de jongsten hielpen. Ook petje af voor de ouders die dit georganiseerd hebben.

kerst1

Vanaf half zeven 's avonds konden de gezinnen met hun kinderen op pad gaan. De ene groep liep de kaarsroute, waarna de andere de sterroute volgde. Acht activiteiten konden er gedaan worden. Het bijzondere van deze kerstactiviteit was wel de samenwerking van school met de bewoners van het Flierbeekcomplex. Bewoners van De Lichtenvoorde zorgen voor muziek, zongen mee in het koor, hielpen bij de koffiekramen. Het was fijn om dit samen te doen. We hopen ook dat de oudere bewoners van het Careaz complex meegenoten hebben van de buitenactiviteiten.

kerst2 kerst3
kerst4