7 oktober 2015 t/m 16 oktober

De start van de kinderboekenweek met als thema: 'Raar, maar waar!' was op woensdag 7 oktober. Alle kinderen verzamelden zich op het voorplein voor de opening van deze bijzondere week.

Kinderboekenweek01

Juf Yvonne opende deze week, maar ineens kwam daar een verstrooide professor aan. Hij liet alle kinderen een proefje zien. Hij probeerde de dooier van een ei in een flesje te krijgen. Alle kinderen waren nieuwsgierig hoe dit kon. Dit legde de professor ook uit. Als laatste vertelde hij ook dat er nog andere professoren waren die in iedere klas ook een proefje komen doen.

Kinderboekenweek05 Kinderboekenweek17

De kinderen hadden hun favoriete boek meegenomen. Deze hebben ze allemaal tijdens de boekenwave laten zien:

Groep 8 deed als afsluiting van deze opening de dans van kinderen voor kinderen. Wie de dans al kende mocht meedansen. In de klassen werden nog meer proefjes gedaan. Iedere klas kreeg ook nog een stapel met allemaal boeken die aansluiten bij het thema van deze week.

Kinderboekenweek02  Kinderboekenweek03
 Kinderboekenweek06  Kinderboekenweek07
 kinderboekenweek09  Kinderboekenweek08
 kinderboekenweek12  kinderboekenweek13

De afsluiting van deze bijzondere week vond plaats op vrijdag 16 oktober. Alle klassen zijn met hun juf of meester langs de verschillende klassen gegaan om te bekijken wat iedereen heeft ontdekt deze week. De kinderen vonden het erg leuk om in alle klassen even rond te kijken te ontdekken.

kbwafsluiting01 kbwafsluiting01
kbwafsluiting01 kbwafsluiting06
kbwafsluiting07 kbwafsluiting08
kbwafsluiting09 kbwafsluiting11