25 januari 2016

Op maandag 25 januari was het zover: een verrassing voor de kleuters van de Jorisschool.

01

Om 9.00 uur werden zij allen ontvangen in de Ridderzaal rondom het parachutedoek. Wat zou er gebeuren? Wat gaan we doen? En wat doet die schatkist in het midden?

Juf Yvonne durft als eerste een kijkje te nemen in de schatkist. Zij tovert daar zomaar een hoge hoed uit en een zwarte slipjas. Eenmaal aangekleed is zij een echte circusdirecteur! 'Dames en heren, hooggeëerd publiek!', klinkt er in de piste.

02 03

Dan komt ook juf Dorian een kijkje nemen in de schatkist. Een prachtige jurk, paraplu en een koord komen tevoorschijn. Eén van de kinderen roept meteen "een koorddanseres". Waarna juf Dorian, als een dappere koorddanseres zich over het koord waagt.

04 05
06 07
08
Juf Floor weet zich tot echte acrobaat te verkleden en voert met haar diabolo het ene naar het andere kunstje uit.

09 10
11 12
En als laatste, juf Anke, die zeker niet mag ontbreken. Wat is nou een circus zonder clown! Voor de kinderen was het een groot spektakel.

13 14
15 16
17 18
Helaas ontbraken er diverse acts in het circus. Daar gaan de kleuters mee helpen. De komende weken werken zij rondom het thema Circus, zodat ze op 9 maart een geweldig circusoptreden kunnen verzorgen, met alles erop en eraan!
U komt toch ook kijken naar ons circus?

19